Hirdetés

Mia Khalifa a palesztinoknak drukkol, azonnal megszakította vele a kapcsolatot a Playboy

|

A korhatáros filmekben szereplő, OnlyFansen aktív színésznő közösségi médiás megnyilvánulásait már nem bírta lenyelni a nyuszis magazin.

Hirdetés

Meglepetésszerű támadást hajtott végre a hétvégén jobbára civil izraeli célpontok ellen a Gázai övezetet uraló terrorszervezet, a Hamász, amiben százak veszítették életüket, ezrek kerültek kórházba, és mintegy 150 főt túszként hurcoltak magukkal az elkövetők. Izrael előre borítékolható válaszcsapása nem váratott soká magára, tovább növelve a konfliktus áldozatainak számát mindkét oldalon. Ezzel az egyébként is döcögve haladó, leginkább egy helyben toporgó közel-keleti megbékélési folyamat hosszú időre léket kapott, elemzők szerint évtizedek óta nem látott intenzitású háború fenyeget a térségben.

Erről a rendkívül összetett, évtizedek, sőt évszázadok óta megoldatlan helyzetről mindenkinek megvan a véleménye, s míg egyesek hackertámadások formájában fejezik ki szimpátiájukat valamelyik felet támogatva, mások szimplán csak kommentelnek a közösségi médiában, de gyakran meggondolatlanul.

Hirdetés

Így tett a libanoni származású Mia Khalifa, a pornószínésznőből lett webcam modell és médiaszemélyiség is, aki világosan követői értésére adta, hogy ebben a konfliktusban a palesztinok oldalán áll. A Daily Mail gyűjtése szerint X-posztjaiban többek között arról ír, hogy aki most nem a palesztinokat támogatja, az a történelem rossz oldalán áll, vagy hogy nem akarja elhinni, hogy hamis Gucci pólós gerillaharcosok térdre tudták kényszeríteni a cionista apartheid rezsimet, és reméli, hogy ezt nem hagyják ki az életrajzi filmekből. Megosztott továbbá egy olyan képet reneszánsz festmény címmel, amin egy kisteherautó platóján utazó terroristák láthatók. Vagy az ő szempontjából nézve szabadságharcosok, akiknek szerinte szólhatna valaki, hogy tartsák vízszintesen a mobiljukat, amikor filmeznek.

Khalifa bejegyzései vegyes reakciókat váltottak ki, és talán ő is érezhette, hogy nem minden hétvégi megnyilvánulása volt szerencsés, mivel hétfőn kármentésbe kezdett, és már azt tweetelte, hogy szeretné világossá tenni, hogy semmilyen formában nem kívánt erőszakra buzdítani, és azért nevezte a szabadságharcosoknak a palesztinokat, mert szerinte a palesztinok minden nap harcolnak a szabadságukért.

Addigra viszont megtörtént a baj, a Playboy, melynek OnlyFans-szerű platformja a Centerfold 2022-ben kötött szerződést a színésznővel, azonnal kirakta a szűrét, és eltávolította a csatornáját. A cég közleménye szerint Mia Khalifa kommentjei, melyekben az ártatlan férfiakat, nőket és gyerekeket lemészárló Hamász akcióját ünnepli, túlmennek az önkifejezés szabadságán és a Playboy által ösztönzött konstruktív politikai vitán. Nem tűrhetik a gyűlöletbeszédet, és bíznak benne, hogy a színésznő megérti, hogy a szavai és a tettei következményekkel járnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)