Hirdetés

Michael Bay keze is benne van az elmúlt évek egyik legjobb akciófilmjének remake-jében

|

A rajtaütés amerikai verziója nem a mozikba jön, egyenesen a Netflixre készül.

Hirdetés

Kultstátusznak örvend a több mint tíz éve bemutatott indonéz akciófilm, az Iko Uwais főszereplésével készült A rajtaütés (eredeti nevén The Raid). Harci koreográfiáinak bérelt helye van bármilyen ezeket rangsoroló toplistán, Uwais nevét pedig világszerte ismertté tette.

Ezek után csak idő kérdése volt, hogy - hasonlóan az Oldboyhoz, A bűnöshöz vagy éppen Az eltűnés sorrendjében című filmhez - Hollywood felfedezze magának és remake-et faragjon belőle, ez most egy különleges stábbal valósul meg. 

Hirdetés

A szóban forgó remake producere Michael Bay, executive producerként az eredetit készítő Gareth Evans csatlakozott, a rendezést pedig Patrick Hughes (The Expendables - A feláldozhatók 3, Sokkal több mint testőr) vállalta, aki ráadásul a forgatókönyvet is jegyzi James Beauforttal közösen. A Netflixre készülő projekt a Deadline jelentése szerint újragondolja majd az eredetit, a film helyszínéül pedig a drogokkal elárasztott Philadelphia fog szolgálni, ahol egy elit fedett DEA-alakulat próbál meg levadászni egy helyi kiskirályt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A producerek közleménye alapján A rajtaütés remake tiszteletben fogja tartani az eredeti változatot, ugyanakkor friss megközelítéssel, új perspektívát hozva vág utat magának az akcióműfajban. Szerintetek kinek kellene kapnia a főszerepet az amerikai változatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)