Hirdetés

Michael Douglas szerint hamarosan hallani fogunk A Hangya 3-ról

|

A Hangya 3 rendezőjének és írójának egy ideje már ismert a kiléte, most már tényleg jöhetnek a további részletek is.

Hirdetés

Egyelőre még nagyrészt a sötétben tapogatózunk A Hangya harmadik része kapcsán, de azt azért tudni lehet, hogy Peyton Reed visszatér rendezőként, a forgatókönyvet pedig Jeff Loveness (Rick and Morty) írja. 2022 előtt biztosan nem számíthatunk a filmre, a forgatás pedig a legoptimistább becslések szerint is csak jövőre indulhat el. Jó lenne tehát végre kézzelfogható infókat kapni, Michael Douglas szerint pedig erre már nem is kell olyan sokat várnunk. 

Hirdetés

Az MCU filmjeiben az első Hangyát, Dr. Hank Pymet alakít Michael Douglas ugyanis nemrég egy Instagram kérdezz-felelek során azt mondta, hamarosan új hírek érkeznek majd a harmadik A Hangya moziról. 

Douglas mókásan úgy fogalmazott, hogy egyelőre nem beszélhet A Hangya 3-ról, mivel ha így tenne, a Marvel emberei lelőnék őt, de azért azt csak elhintette, hogy hamarosan jönnek a pontosabb infók. Remélhetőleg tényleg így lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)