Hirdetés

Michael Keaton újra Batman lehet a Flash filmben

|

Ha aláírja a szerződést, akkor a jövőben akár egy halom DC moziban is feltűnhet a fiatal hősök mentoraként.

Hirdetés

Michael Keaton még mindig sokak kedvenc Batmanje, pedig azóta már temérdek színész kapta meg azt a szerepet, hogy anno ő magára öltötte két alkalommal a Denevérember jelmezét. Nos, simán elképzelhető, hogy Keaton végül triplázni fog.

Hirdetés

Arról érkeztek ugyanis hírek, hogy jelenleg korai tárgyalások folynak a stúdió és a színész között annak kapcsán, hogy Keaton bukkanjon fel Batmanként a 2022-re tervezett Flash mozival, ami végül nem egy az egyben emeli át a Flashpoint képregény történetét, de azért nagyban merít belőle. A The Hollywood Reporter értesülései szerint esély van arra, hogy ha Keaton tényleg szerepel majd az Ezra Miller főszereplésével készülő Flash filmben, akkor a jövőben még több DC moziban felbukkanhat egyfajta idős mentorként.

Forrásaik szerint a stúdió olyan szerepet szán neki, mint amilyen Nick Fury kapott a Marvel filmes univerzumban, szóval a Flash filmben alternatív idősíkok segítségével feltűnő idős Batman a jövőben mentora lehet a fiatal hősöknek - elvileg Batgirl is egy ilyen ifjonc lehet. 

A mai napon egyébként egy szomorú hírt is kaptak Batman rajongói, ugyanis kiderült, hogy 80 éves korában meghalt Joel Schumacher

Nyitókép: Movieweb

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)