Hirdetés

Michael Shannon egyetlen feltétellel volt hajlandó eljátszani Zod tábornokot a Flash - A villámban

|

A színész imádott együtt dolgozni a DCEU alapjait lerakó Zack Snyderrel, ezért a rendező távozása után nem volt magától értetődő a visszatérése.

Hirdetés

Teljesen mindegy, hogy mit gondolok Zack Snyder munkásságáról és rendezői kvalitásairól, mert az sem változtat azon, hogy azok a színészek, akikkel forgatott, rajonganak érte. Közéjük tartozik Michael Shannon is, aki Zodot alakította Az acélemberben, és már nem titok, hogy újra magára ölti a kryptoni generális páncélját a Flash - A villámban.

A Bingeworthy podcastnak adott interjúja szerint Shannon nem volt benne biztos, hogy vissza akar térni a szuperhősös buliba, mert nem tetszett neki, amit "Zackkel művelt az ipar".

Hirdetés

A műsorban mesélt egy kicsit arról, hogy hogyan is lett belőle Zod, és hogy mekkora meglepetés is volt számára az egész.

"Imádom Zacket. Karrierem legnagyobb meglepetése volt, amikor megkért, hogy játsszam el a karaktert. Az egész egy ugratásnak tűnt. Álltam ott, és néztem rá, hogy 'te most viccelsz velem ugye'."

Azt, hogy visszatér a The Flashben csakis Snydernek köszönhetjük, aki áldását adta Shannon visszatérésére. Később persze az is segített, hogy nagyon megszerette a Flash rendezőjét, Andy Muschiettit is. Úgy néz ki, hogy Zod akármilyen gonoszan is üvöltözik, Michael Shannon igazából egy szeretetgombóc, aki imád együtt dolgozni a rendezőivel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)