Hirdetés

Millie Bobby Brown elolvasta a Stranger Things-es karakterének sorsát, és nagyon furán reagált rá

|

A színésznő elmesélte, mi történt, amikor ott járt, ahova nem lett volna szabad mennie.

Hirdetés

A Netflixnek rengeteg filmje és sorozata volt az elmúlt években, de kevés szólt akkorát, mint a Stranger Things. Egy pop-kult korszakot meghatározó műről van szó, ami a következő szezonjával véget fog érni. A sorozat népszerűsége miatt a forgatókönyv egészét egyelőre csak nagyon kevesen láthatták, és Millie Bobby Brown is csak azért tudja, mi történik Tizeneggyel, mert gyakorlatilag betört az írói szobába.

A Capitalnak mesélt az esetről, ahol a saját reakciójáról is beszélt.

"Oké, a végét nem olvastam, de azt tudom, hogy az én karakteremmel mi fog történni. Azt is csak azért tudom, mert benyomtam magam az írói szobába. Felhívtam a rendezőket, hogy átmehetek-e egy meetingre, és ott volt a sorsom a táblán."

Hirdetés

Természetesen azt nem kötötte az orrunkra, hogy mi is vár rá valójában. Egy másik interjúban korábban már elmondta, hogy a kollégáival szembeni tiszteletből sosem spoilerezne, és egyébként is szeretné megtartani a netflixes munkáját.

Annyit azért elárult, hogy mi volt a reakciója:

"Megláttam a történetem végét, és azt gondoltam, »Oh«, majd nagyon lassan sétáltam el."

Akármit is jelentsen ez, Millie Bobby Brown reakciója mindenképpen jobbnak hangzik, mint amilyen Emilia Clarke-é volt Daenerys sorsára. Talán végre kapunk egy olyan sorozatlezárást, amitől nem leszünk menthetetlenül csalódottak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)