Hirdetés

Minden, amit a Fallout tévésorozat 2. évadáról tudni lehet

|

Összeszedtük, mit lehet sejteni a Fallout tévésorozat esetleges folytatásáról

Hirdetés

Bár egyelőre még nem erősítették meg hivatalosan, hogy a Prime Video megrendelte volna a Fallout tévésorozat második évadát, azt azért már tudjuk, hogy széria vezető producere, Jonathan Nolan, valamint a két showrunner, Geneva Robertson-Dworet és Graham Wagner már a premier előtt elkezdtek dolgozni a folytatáson - tekintve, hogy mennyire sikeres lett a Fallout sorozat, nem tűnik túl merész vállalásnak az, hogy ilyen hamar belevetették magukat a munkába. De vajon mire számíthatunk, ha tényleg érkezik a Fallout második évada? 

Most még nagyrészt csak a sötétben tapogatózunk ebben a kérdésben, de azért van pár elég erősnek tekinthető tippünk arra, hogy mit hozhat majd a második szezon a Fallout univerzum rajongói számára.

Hirdetés

Biztos, hogy érkezik a Fallout tévésorozat 2. évada?

Egyelőre 100%-os bizonyossággal nem jelenthető ki, hogy készülni fog folytatás, de nagyon meglepő lenne, ha végül nem vállalná be ezt a Prime Video. A Fallout tévésorozat azonnal a platform nézettségi toplistájának első helyére ugrott, a Rotten Tomatoes oldalán 94%-os Tomatometerrel büszkélkedhet, a Metacriticen pedig 73 pontos a Metascore-ja. Ennek tükrében gyakorlatilag bolond lenne a Prime Video, ha nem ütné tovább a közmondásos forró vasat, és nem szállítaná a folytatást, vagy idővel a folytatásokat. Az biztos, hogy bőven lenne még mit elmesélni a Fallout univerzumról.

Több mint biztató jel, hogy a Fallout az egyik olyan sorozat, ami állami támogatást fog kapni Kaliforniában a forgatásáért (egészen pontosan 25 millió dolláros adójóváírást kap a projekt), de még ez sem jelenti azt, hogy mindenképpen létrejön a folytatás kaliforniai forgatása, ez továbbra is csak egy lehetőség - annak mondjuk elég kecsegtető. 

Miről fog szólni a Fallout tévésorozat 2. évada?

Konkrétumokkal nem szolgálhatunk, de elég valószínű, hogy három szálon folytatódik majd a történet. Egyrészt ugyebár Norm felfedezte a 31-es menedék sötét titkát, szóval az ő szálával is kezdeni kell majd valamit, ott van nekünk Lucy és a ghoul, Cooper Howard küldetése (ők Lucy apja nyomába indultak el, és meg akarják találni azt a személyt, aki a háttérből mozgatja a szálakat), valamint a lovaggá avanzsált Maximus is érdekes irányokba viheti el a sztorit, könnyen lehet, hogy belülről szabotálja majd az Acél Testvériségének tevékenységét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Akadnak úgymond "nagy hiányzók" is a lore szempontjából a Fallout első évadából. Nem léptek például még konkrétan színre a szupermutánsok, őket biztosan nagyon sok rajongó szívesen látná a második évadban. A franchise legendásan ikonikus szörnyetege, a deathclaw, vagyis a halálkarom is várat még magára, egyelőre csak egy halálkarom koponyát láthattunk - ha egy ilyen lény felbukkanna az új szezonban, akkor az még nagyobb összecsapást ígérne, mint Titus lovag és a mutáns medve bunyója. Graham Wagner showrunner egyébként azt mondta, hogy akartak halálkarmokat is rakni a sorozatba, de végül úgy döntöttek, hogy egy ilyen közkedvelt lényt nem dobnak csak be úgy a semmiből, rendesen fel akarják majd vezetni a felbukkanásukat. Kimaradtak továbbá a történetből a szintetikusok, azok a robotok, akik a videojátékokban ugyancsak fontos szerephez jutottak anno.

Elég nagy összegben mernénk fogadni arra is, hogy az első évadban látott Menedékek (31-es, 32-es, 33-as, illetve 4-es) után a folytatásban újabbak is bemutatkozhatnak majd. A Fallout világában összesen 122 Menedék létezik (legalábbis jelenleg ennyiről tudunk), szóval bőven tudnának még belőlük mutogatni a sorozat alkotói. 

Mikor érkezhet meg a Fallout tévésorozat 2. évada?

Az első szezont nyolc hónapon át forgatták, szóval valószínű, a második szezon esetében sem lesz rövidebb a gyártási idő. Persze előbb még ki kell tűzni a konkrét forgatás időpontját, és hiába kezdtek már el dolgozni az alkotók a sztorin, azért még nincsen arról szó, hogy egy teljesen megírt forgatókönyv lenne a kezükben. Mindezeket figyelembe véve 2026 előtt nem nagyon érdemes számítani a Fallout sorozat második évadára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)