Hirdetés

Minden, amit a Marvel NEM jelentett be a 2022-es San Diego Comic-Conon

|

Nagyon hosszú listát villantott a Marvel az MCU 5. és 6. fázisa kapcsán, de azért még messze nem terítette ki az összes lapját a stúdió.

Hirdetés

Külön cikkben és videóban gyűjtöttük össze a Marvel Studios nagy Comic-Con-os bejelentéseit, vagyis az MCU ötödik fázisának teljes tervezett menetrendjét és a hatodik etap nagy filmjeit, vagyis a Fantasztikus Négyes mozit és a két új Bosszúállók epizódot. A Marvel azonban messze nem mesélt mindenről ezen a hétvégén.

Akadnak olyan filmek és sorozatok, amikről tudjuk, hogy készülnek a háttérben, egyelőre azonban még nem esett róluk szó. 

Hirdetés

Első körben talán a barátságos és közkedvelt Pókember távolmaradása lehet feltűnő, de ennek magyarázata végtelenül egyszerű: a Pókember filmes jogok még mindig a Sonynál vannak, és igaz, hogy a Marvel Studios közreműködik ezen mozik gyártásában, azért ettől még a gyeplő a Sony kezében van. Ők jelenthetik be az új Pókember filmeket, és minden bizonnyal ők is fogják ezt megtenni a közeljövőben.

Nem titok az sem, hogy készül a Deadpool 3, amit Shawn Levy fog rendezni, valamint az is egyértelmű, hogy folytatást kap majd a 2021-es Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, a második részt is Destin Daniel Cretton írhatja és rendezhet. Továbbra sem kapott pontos címet, de évekkel ezelőtt bejelentettek már egy mutánsokra koncentráló mozit, szóval erről sem szabad elfeledkezni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sorozatok terén a már jó régen leleplezett Armor Wars körül nagy egyelőre a hallgatás, de szivárgásoknak hála azt is tudjuk már, hogy Andrew Guest íróként dolgozik egy Wonder Man sorozaton, továbbá készül egy Nova sorozat, és egy Vakandára koncentráló külön széria. 

Mivel a hatodik fázis menetrendje egyelőre elég foghíjas (gyakorlatilag csak három filmet ismerünk), nem tűnik merész feltételezésnek az, hogy ezeket a hatodik etapba akarja majd besűríteni a Marvel Studios.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)