Hirdetés

Minden eddiginél durvább vádak kerültek elő Johnny Depp és Amber Heard ügye kapcsán, merevedési zavarról és eszkort munkákról is szó esett

|

Johnny Depp és Amber Heard peréből ugyan kimaradtak ezek a részletek, de végül csak előásták őket.

Hirdetés

Az egy dolog, hogy Johnny Depp és Amber Heard fellebbezett a fél világ figyelő tekintete előtt lezajlott perük után, de nagyon úgy fest, hogy az eljárás következő szakaszát sem kell megvárni ahhoz, hogy ismét róluk szóljanak a hírek. Nemrég nyilvánosságra került ugyanis közel hatezer oldalnyi bírósági dokumentum a per kapcsán, ezekben pedig tényleg nagyon kellemetlen vádaskodások is szerepelnek.

Olyannyira kellemetlenek, hogy azok végül nem is hangozhattak el a tárgyalóteremben. 

Hirdetés

Amber Heard jogi csapata például többek között olyan állításokkal akarta volna alátámasztani Depp állítólagos erőszakosságát, hogy a színész merevedési gondokkal küszködött, amire gyógyszereket is szedett, és az ebből adódó frusztráció miatt bántotta Heardöt. Előcitáltak volna továbbá olyan vádakat is, hogy Depp több alkalommal is Marilyn Mansonnal drogozott együtt, és a zenésznek írt üzeneteiből is azt a következtetést szerették volna levonni, hogy a színész erőszakos volt Hearddel - Marilyn Mansonnak 2019-ben ugyebár szintén volt egy bántalmazási ügye, valószínűleg például ezért is akarta az ügyvédcsapat összemosni a nevét Deppével.

Persze Johnny Depp jogászait sem kellett félteni. A dokumentumokból kiderült, hogy meztelen képeket akartak bemutatni Amber Heardről, melyekkel azt szerették volna bebizonyítani, hogy a színésznő egykor egzotikus táncosként kereste a kenyerét, illetve egészen odáig elmentek volna, hogy volt idő, mikor Heard konkrétan eszkortként dolgozott. Még arra is megpróbáltak bizonyítékot keresni, hogy a színésznőnek köze lehetett húga barátjának a halálához - ő tavaly veszítette életét egy autóbalesetben. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Magát a pert egyébként az ítélethirdetés után egy külön videóban foglaltuk össze, ha esetleg ezt eddig nem láttátok volna, akkor alább tudjátok pótolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)