Hirdetés

Mindenki harcol mindenkivel a Vaják 3. évadának most kiadott jelenetében

|

Ciri, Yennefer és Geralt is helyre tesz néhány rosszakarót.

Hirdetés

Néhány napot kell még várnunk a Vaják (The Witcher) 3. évadának premierjére, sőt, június 29-én csak az első fele jön, a másodikat július 27-én kapjuk meg. A Netflix addig is ellát minket érdekfeszítő anyagokkal, a TUDUM alkalmából például egy közel háromperces jelenetet osztottak meg, amiben Geralt, Ciri és Yennefer különféle módokon igyekszik megakadályozni a fiatal lány elrablását.

Rience és társai Shaerraweddnél próbálják meg elfogni és visszavinni Redaniába, de volt értelme a Kaer Morhen-i kiképzésnek.

Hirdetés

Shaerrawedd egy lepusztult, ősi elf palota, ahol egykor Aelirenn és családja élt, az ő háttértörténetének ismerete elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy mindenki értse, mi történik majd a továbbiakban. Most viszont elég csak élvezni a látványos jeleneteket tűzgyújtással, kardozással, mindennel együtt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)