Hirdetés

Mindenki nyugodjon meg: újra lesz X-Faktor

|

Egy év kihagyás után visszatér az RTL zenei tehetségkutatója.

Hirdetés

2010 óta változó, de más műsorokhoz mérten kiemelt népszerűséggel futott az RTL-en az X-Faktor, amiben az énekesek, zenekarok, formációk a zsűri tagjainak mentorálásával készülhettek fel a heti megmérettetésekre. 2022-ben még lement egy évad (Solyom Bernadett nyerte meg), aztán idén pihenőt tartott a műsor, helyét a The Voice vette át.

Kérdéses volt, hogy 2024-ben mi lesz, de aki esetleg attól tartott, nem készül már több X-Faktor, megnyugodhat.

Hirdetés

Az RTL bejelentette, hogy már lehet jelentkezni a 12. évadba, akár úgy, hogy a jelentkezők (vagy valamely hozzátartozójuk, barátjuk, ismerősük, rosszakarójuk) kitöltik a hivatalos oldalon lévő űrlapot, akár úgy, hogy Viberen vagy WhatsAppon küldenek egy üzenetet nevükkel, illetve azzal az információval, hogy egyéniben vagy csapatban indulnának. Aki Instagramon keresztül jelentkezne, attól egy 15 másodperces, éneklős videót várnak, amit az @xfaktorhun-nak kell elküldeni.

Facebookon, Instagramon és TikTokon is lehet érdeklődni a részletekről.

A 2022-es műsor győztes produkcióját alább láthatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)