Hirdetés

Hogyan lesz egy szépségkirálynőből Optimus Prime?

|

Elég meghökkentő cosplay megoldást választott Erin Brady (vagyis Miss Amerika) a Miss Universe szépségversenyen, ahol Trasformerként sétált ki a színpadra a jelmezes felvonuláson.

Hirdetés

A legtöbb szépségversenyen, így a Miss Univers gálán is van olyan rész, ahol az egyébként hercegnőnek vagy bikinis csajnak öltözött hölgyek egyedi jelmezben lépnek színpadra, a világversenyen értelemszerűen minden ország igyekszik saját kultúráját, hangulatát, egyediségét megmutatni. Ez az USA esetében most Optimus Prime lett.

A 25 éves Erin Brady június 16-án megrendezésre került Miss USA versenyen lett első helyezet, így ő képviselte Amerikát a világok szépségharcán. Nyilván a kosztüm alapján inkább Miss Cybertron címet érdemelne, de tény, hogy a megszokott jelmezekhez képest ez legalább kicsit meglepő tudott lenni.

Íme egy rövid videó a mezőnyről:

Azóta is azon gondolkodom, hogy milyen is lenne egy Miss Hungary például Macskafogó jelmezben. Nekem mondjuk bejönne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)