Hirdetés

Tom Cruise sem bír a koronavírussal, leáll a Mission: Impossible 7 forgatása

|

Olaszországban forgatott volna a stáb, de a körülmények egyelőre nem teszik lehetővé a zavartalan és biztonságos munkát.

Hirdetés

A turizmustól a kereskedelmen át a szórakoztatóiparig seregnyi területen érezteti már magát a koronavírus és az attól való félelem közvetett hatása. Városokat zárnak karanténba, tömegrendezvények maradnak el, miközben szinte napról napra gyarapodik a fertőzött országok névsora. Kína, majd Dél-Korea után most épp a nem túl távoli Olaszországra irányul a média figyelme, ahol jelenleg a leggyorsabban emelkedik a regisztrált fertőzöttek száma Európán belül.

Hirdetés

A Variety szállította a hírt, miszerint Paramount Pictures következő kasszasikere, a Mission: Impossible 7 stábja sem tudta kivonni magát a régióban meghozott óvintézkedések alól. A produkción dolgozók kénytelenek voltak elhalasztani a háromhetesre tervezett velencei forgatást, miután a kormányzat betiltott mindenféle gyülekezést. Természetesen tiszteletben tartja a rendelkezést a stúdió, sőt mi több, lehetővé teszi, hogy a kényszerszünet alatt hazautazzanak a stábtagok, és csak akkor térjenek vissza Velencébe, amikor már tiszta a levegő, azaz biztonságosan folytathatják a munkát.

Arról még nem esett szó, hogy mindez miként befolyásolja a 2021. július 23-ára kitűzött premierdátumot. Mellesleg aki kedveli a szériát, bizonyára örömmel fogadja, hogy a hetedik filmet 2022. augusztus 5-én egy újabb követi. Ezt a kettőt, akárcsak korábban a Titkos nemzetet és az Utóhatást, Christopher McQuarrie rendezi majd, ahogy az elnyűhetetlen Tom Cruise is visszatér Ethan Hunt szerepében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)