Hirdetés

Mit választanak a magyar Netflix-nézők? Hát persze, hogy a szerelmet!

|

Még mindig előkelő helyen van a megszépített Griselda Blanco története, de új sorozat lépett a trónra.

Hirdetés

Bár készült már egy film Anne Hathaway és Jim Sturgess főszereplésével David Nicholls regényéből, de természetesen a Netflix saját sorozatot készített, hiszen romantikából sosem lehet elég. Nem csoda, hogy a magyar Netflix közönség azonnal le is csapott az Egy nap című alkotás élményére, így megtört Griselda Blanco diadalmenete kis hazánkban. Persze nagyon nem kell félteni a drog keresztanyját, az ezüst is szépen csillog, láthatóan nehezen szakad le a közönség erről a témáról, bár a Narcos sorozatok nagyságához azért nem hasonlítható ez a széria, de ha kimaradt volna eddig, ide kattintva már el is kezdheted nézni.

Külön öröm, hogy a már négy évadot megélt Az újonc is helyet kap a hazai toplista élvonalában, mivel Nathan Fillion minden sorozata megér egy próbát, annyira szerethető karaktereket formál meg, és most sem csalódtunk benne, és remélhetőleg te sem fogsz, ha ide böködve adsz neki egy esélyt

Hirdetés

Na de lássuk, mit is néz a magyar közönség ezen a héten a Netflixen szörfözgetve:

  1. Egy nap
  2. Griselda
  3. Az újonc
  4. Baby Bandito
  5. Nem versz át
  6. Alfahímek
  7. Nagy Sándor - Egy isten születése
  8. Gyilkos paradoxon
  9. Raël: A földönkívüliek prófétája
  10. A nagy pénzrablás: Berlin

Ti mit néztek éppen Netfixen? Adjatok tanácsokat egymásnak, nekünk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)