Hirdetés

Miután elterjedt, hogy csúnyára plasztikáztatta magát, a The Boys sztárja dühös üzenetben tisztázta a helyzetet

|

Erin Moriarty a történtek tükrében legszívesebben még az Instagramról is törölné magát.

Hirdetés

Nemrégiben a figyelem középpontjába került a The Boys (A fiúk) sorozat Starlightja, Erin Moriarty, akinek arcát a The Megyn Kelly Show című podcast egyik epizódjában elrettentő példaként mutogatták az extrém plasztikai beavatkozások káros, nem kívánt hatásainak szemléltetése gyanánt. A dolgok érthető módon megérintették a színésznőt, aki rögtön az Instagramra sietett, hogy egy hosszúra nyúlt posztban fejtse ki véleményét a történtekkel kapcsolatban.

Moriarty ebben azt írta, hogy Megyn Kelly egy "beavatkozások utáni" képet mutatott róla, amiről azt állította, hogy egy évvel ezelőtt készült, miközben igazából egy nagyjából 10 éves fotóról van szó, amin egész egyszerűen sminkkel érték el, hogy másképp nézzen ki a színésznő.

Hirdetés

"Ez olyasvalami, aminek megírására nem igazán számítottam."

Kezdte a bejegyzést Moriarty, majd a podcast során is mutatott, sminkes képpel kapcsolatban úgy folytatta:

"Megdöbbentő, hogy mennyire félreinformált, pontatlan és kattintásvadász emberek azok, akiket követünk és jól informáltnak tartunk. Kisminkeltek azon a napon, ez magában foglalta a kontúrozást is, és emlékszem, hogy amikor eljöttem, szépnek éreztem magam. Kifejezetten stresszes nap volt még így is a számomra. Sírva rohantam vissza azokhoz a lányokhoz a történtek miatt, és sokkal jobban éreztem magam, szimplán csak azért, mert elfedték a kialvatlanságomat, bevetették a varázspálcáikat. Láttam ekkor a kommenteket, eléggé fanyalgóak voltak ahhoz, hogy egyszerűen csak kikapcsoljam őket. De ez kezd zaklatássá válni. Ez kezd álhírré válni."

Moriarty ugyanis korábban közzétette ezt a képet, azonban később végül a kommentelési lehetőség letiltásán felül inkább el is távolította azt. A történtek olyannyira megviselték a színésznőt, hogy azt fontolgatja, törli magát az Instagramról, amit egyedül még azért nem tett meg, hogy ez az üzenete minél többekhez eljuthasson. Egyébként nem fog posztolni semmit, inkább a munkára fordítja energiáit, mert úgy érzi, összetört a szíve, és követői elvesztették azt a kiváltságot, megosszon velük bármit a profilján keresztül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)