Hirdetés

Moon Knight is csatlakozik sorozat formájában az MCU-hoz

|

Annyiszor és annyian kérték, most tényleg jön a Holdlovag adaptáció.

Hirdetés

A Ms. Marvel és She-Hulk sorozatok bejelentése mellett még egy nagy dobása volt a Marvelnek a D23 Expón: kiderült ugyanis, hogy készül egy Moon Knight, azaz Holdlovag sorozat is. 

Hirdetés

Moon Knight, vagyis polgári nevén Marc Spector egy ex-CIA ügynök, akit megölt a Bushman nevű terrorista, de Khonshu, a Holdisten feltámasztotta őt, és bajnokává tette. Moon Knight sokban hasonlít a DC-s Batmanhez (milliomos, profi harcművész, egyedi surikeneket dobál), de van egy teljesen egyedi sajátossága: Holdlovag bizony skizofrén. Fejében több személyiség is lakozik, akik folyamatosan kommunikálnak egymással. Már csak ezért is érdekes alapanyag egy adaptációhoz, nem véletlen, hogy hatalmas rajongótábora van. Egyelőre csak a sorozat logóját mutatták meg nekünk, a további részletekre még nem derült fény. 

Mindenesetre, ha a Marvelnek egy cseppnyi eszei is van, akkor azonnal leszerződtetik a szerepre Keanu Reevest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)