Hirdetés

Morbius, az élő vámpír is saját filmet kap a Sony Pókember spin-off univerzumában

|

Hálószövő szuperhős nem lesz, de sok más karakter, köztük egy vámpír viszont igen.

Hirdetés

A Sony egy vadonatúj filmes univerzum megalkotásán dolgozik, amiben a Pókember képregényekből ismert arcok kapják a főszerepet. Azt már tudjuk, hogy Venom önálló filmet kap, Silver Sable és Black Cat pedig közös produkcióban fognak szerepelni, most pedig a harmadik filmről is megtudtunk egy-két újdonságot.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter írta meg, hogy a Sony-nál már tervezik a spin-off univerzum következő darabját, aminek középpontjában a tudós Michael Morbius, ismertebb nevén Morbius, az élő vámpír lesz. A forgatókönyvért a Power Rangers rebooton is dolgozó Burk Sharpless és Matt Sazama felelnek, és a hírek szerint már el is készültek vele.

Korábban már A csodálatos Pókember 2 és a Pókember: Hazatérés folytatása kapcsán is szóba került Morbius neve, de a tervek szerint végre tényleg láthatjuk majd a vámpírt a mozivásznon.

Ti kit látnátok még szívesen a Pókember spin-off univerzumban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)