Hirdetés

Most akkor lesz Tyler Rake: A kimenekítés 3 vagy sem?

|

A Netflix egyik fejese beszámolt Chris Hemsworth akciószériájának jövőjéről.

Hirdetés

Chris Hemsworth nemcsak Thorként megy nagyot, a Netflixen is kifejezetten jól érzi magát: saját akcióhőse, Tyler Rake eddig kétszer jelentkezett a streamingplatformon (2020-ban és idén), és mindkét alkalommal megvadultak érte az előfizetők: a vállalat globális összesített nézettségi toplistáján a kilencedik és a tizedik helyet is ez a franchise birtokolja, szóval tényleg sokan pörgetik.

Már a Tyler Rake: A kimenekítés 2 felvezette, hogy Chris Hemsworth karaktere még nem fog nyugdíjba menni, de akkor hogyan tovább? És mikor lesz a nagy összecsapás John Wickkel?

Hirdetés

Nos, a Rémkirállyal való csörte megmaradt gondolatjátéknak, a harmadik részről viszont kaptunk új információt. Év elején a TUDUM eseményén során maga Hemsworth és a rendező, Sam Hargrave jelentették be, hogy fejlesztés alatt áll a Tyler Rake: A kimenekítés 3, azóta viszont sok minden történt (többek között az írók és a színészek sztrájkja is), így kérdésessé vált, hogy mi a helyzet a projekttel. A Collidernek a Netflix egyik fejese, Scott Stuber nyilatkozott arról, hol tartanak a munkálatok, és kihangsúlyozta, hogy bár tudják, mennyire izgatottak a rajongók, de nem sürgetik a folyamatokat: 

 "Tudod, meg kell találnod a megfelelő dolgot. Szerintem a második azért volt olyan jó, mert érzelmes és összetett volt. Arra emlékeztet, amikor a Bourne-filmeken dolgoztam. Tony Gilroy olyan jó munkát végzett a második filmnél, hogy érzelmessé tette és aktivizálta Franka [Potente] halála körül. Szóval, ebben is ugyanilyen családi háttere volt Chris [Hemsworth] motivációjának. Idris [Elba] bevonása a franchise-ba érdekes módja volt a továbbfejlesztésének. Szóval várunk a forgatókönyvre és keményen dolgozunk..."

Stuber elismerte, hogy a produkció csapata vesztett némi lendületet a folyamatban lévő sztrájk miatt, és részben ez az oka annak, hogy a harmadik rész hivatalosan még nem került be a Netflix műsornaptárjába. De ahogy sikerül a színészeknek megegyezniük a stúdiókkal, végre "visszatérhetnek ahhoz, amihez mindenki a legjobban ért, ami a történetmesélés". 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)