Hirdetés

Most akkor mi is van a Peacemaker 2. évadával?

|

James Gunn először adott helyzetjelentést a sorozatról azóta, hogy átvette a DC Studios vezetését.

Hirdetés

Sok homlok ráncolódott össze, amikor kiderült, hogy a James Gunn által rendezett The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag film egyik karaktere saját sorozatot kap, akkor pedig még nagyobb volt a meglepetés, mikor kiderült, hogy ez a John Cena által megformált Peacemaker, azaz Békeharcos. Gunn zsenijét igazolja, hogy rá tudott cáfolni a kétkedőkre, és összehozott egy teljesen eszement, mégis végtelenül szerethető DC-s produkciót, amelynek aztán be is rendelték a második szezonját

Gunn pár hónapja megerősítette, hogy a stúdió vezetésének terhe és a Superman: Legacy rendezése ellenére maga tervezi írni és rendezni is a Peacemaker folytatásának összes részét, azonban az új DCU projektjeinek leleplezése óta nem nagyon hallottunk arról, hogy mi a helyzet ezen a téren. 

Hirdetés

Gunn nemrég az Inside of You with Michael Rosenbaum podcastben vett részt, ahol sok mindenről beszélt, és természetesen nem kerülhette el a Peacemaker 2. évadára vonatkozó kérdéseket sem, ennek köszönhetően kaptunk egy rövid helyzetjelentést. Gunn megerősítette, hogy a sorozatnak lesz folytatása, és hozzátette, hogy akkor nyúl majd hozzá, amikor a Superman: Legacyvel kapcsolatos munkái befejeződnek. Rögtön azután visszatér a Peacemakerhez, még szünetet sem fog tartani a két projekt között, az acélembertől egyenesen a Békeharcoshoz ugrik.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Superman: Legacy premierje 2025 nyarára lett belőve, szóval Peacemaker visszatérésére csak azután számíthatunk, már csak azért is, mivel Gunn szerint egy másk spin-off, a Viola Davis által alakított Amanda Waller köré épülő sorozat még a 2. évad előtt be lesz bemutatva, és sok karakter meg fog jelenni mindkét produkcióban. Gunn azt is elárulta - ha esetleg valaki reménykedett volna -, hogy a The Suicide Squad - Az öngyilkos osztagnak nem lesz folytatása. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)