Hirdetés

Most akkor mi történik Gal Gadot Wonder Womanjével?

|

Egyszer azt halljuk, hogy készül a Wonder Woman 3 Gal Gadottal, de aztán gyorsan jön a hidegzuhany. Meg az értetlenség. De akkor miben is reménykedhetünk?

Hirdetés

James Gunn és Peter Safran épp újjáépítik a DC filmes univerzumát, ezt mind tudjuk. Ami viszont lényegesen nagyobb rejtély, hogy mi történik Gal Gadottal, akitől azért nehéz szívvel búcsúzik a DC filmes univerzum rajongótábora.

Bár egymás között mondjuk ki bátran (persze ha valaki nem ért egyet ebben velem, semmi gond, a filmek megítélése szubjektív műfaj): a Wonder Woman 1984 egy borzalmas film volt, de a Gal Gadot előtt még hosszú jövő állhatna a csodanő képében. Amikor viszont mindenkit kirúgnak és mindent átszerveznek, akkor ő sem lesz feltétlenül biztonságban.

Hirdetés

Legutóbb azt az információt kaptuk, hogy Gal Gadot leült tárgyalni Gunn-nal és a Warner embereivel, és akkor úgy tűnt, hogy a szerepe biztonságban van. A színésznő maga nyilatkozta a következőt:

"Meghívtak egy találkozóra, és akkor azt a választ kaptam, hogy a legjobb kezekben vagyok, velem együtt fogják felépíteni a Wonder Woman 3-at, nincs mitől tartanom."

Wonder Woman rajongói együtt ünnepeltek, egészen addig, amíg be nem futott a Variety legutóbbi jelentése. Abban ugyanis már az szerepel, hogy a stúdióhoz közeli források szerint jelenleg senki sem dolgozik Wonder Womanhez kötődő projekteken, leszámítva a Paradise Lost című előzménysorozatot, ami az HBO Maxre megy.

A szerencsénk, hogy a két kijelentés nem feltétlenül üti egymást. Gunn és Safranra kemény meló vár, és egy darabig eltart majd mire kiegyenesítik a Snyder távozásával összegubancolódott DC idővonalat. Könnyen lehet, hogy viszontláthatjuk majd Gal Gadot egy Wonder Woman 3-ban, de az szinte biztos, hogy ez nem a közeli jövő terméke lesz, és még sok minden alakulhat addig is, főleg a jelenlegi sztrájkokat tekintve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)