Hirdetés

Most megtudhatod, téged melyik szám mentene meg Vecnától

|

Az új Stranger Things epizódok alkalmából most a Spotify most mindenkinek egy saját, egyedileg összeállított lejátszási listát gyárt.

Hirdetés

A Stranger Things legújabb évadában bemutatkozott karakterek már most hatalmas népszerűségnek örvendenek, de a szezon legnagyobb sztárja egyértelműen Kate Bush slágere, a Running Up That Hill, amely a sorozatnak hála ismét rekordokat dönt és dominálja a Spotify népszerűségi listáit.

A szolgáltató természetesen soha nem hagyna ki egy ilyen marketing lehetőséget és az új évad befejezői epizódjaival együtt megjelent egy új Spotify lista is, amely segítségével mindenki megtudhatja, hogy a rendszer algoritmusai szerint melyik klasszikus számokkal tudna elmenekülni Vecna fogságából.

Hirdetés

Ha szeretnétek ti is megtalálni a saját számotokat, akkor nincs más dolgotok, mint az alábbi tweetben szereplő linkre, a Spotify pedig összeállít nektek egy lejátszási listát, amelyen szerepelnek majd a saját zenéitek, illetve néhány olyan szám, amely a Stranger Things zenéiből származik és az algoritmus úgy gondolja, hogy a ti stílusotokhoz a legjobban illeszkedik.

Nyilván az algoritmus sosem lesz teljesen pontos, de azért a Stranger Things zenéi általában véve eléggé jó ízléssel vannak összeválogatva ahhoz, hogy ne lehessen mellé lőni. Nektek mi jött ki, mi lesz a ti menekülő számotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)