Hirdetés

Mostantól Dave Filoni, az Ahsoka írója dönt a Star Wars sorsáról

|

Elégedett a Disney a munkájával, ezért mindent rábíz, ami a Star Wars-zal kapcsolatos.

Hirdetés

Nagyon igyekszik magát összekapni a Disney, miután a Marvelt túlfacsarta, a Star Wars esetében pedig a filmes vonal pihen, miután több alkotás is gyengébben teljesített a vártnál.

Ugyanakkor a Disney+-ra folyamatosan érkeznek a sorozatok: A mandalóri már több éve menetel, de jól sikerült az Ahsoka és az Andor is. Ezek közül csak utóbbi készítésében nem vett részt Dave Filoni, aki korábban a Star Wars: A klónok háborúja sorozattal mutatta meg, tudja, hogy kell bánni a franchise-zal, azóta pedig vezető producerként dolgozott a Boba Fett könyvén, neki köszönhető a Lázadók, és a készülő Skeleton Crew munkálataiból is kiveszi a részét.

Hirdetés

A mandalóri és az Ahsoka sikere nyomán a Lucasfilm kinevezte kreatív vezetőnek, Carrie Beck kíséretében, Kathleen Kennedy közvetlen beosztottjaként dönthet arról, milyen irányba tartson tovább a Star Wars, nem csak a sorozatok, a filmek terén is.

Az Új Köztársaságról szóló film rendezői székét is megtartotta - ebben fonódik majd össze az Ahsoka, A mandalóri és a Boba Fett könyve. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)