Hirdetés

Mostantól Magyarországon is elérhető az HBO Max, ezeket érdemes mindenképp nézni rajta

|

Sokáig vártunk erre, de eljött a nagy nap: hazánkban is elstartolt az HBO Max.

Hirdetés

A filmek és sorozatok szerelmesei már jó előre felvésték naptárjukba március 8-át, ekkor, vagyis a mai napon indult el ugyanis hivatalos Magyarországon az HBO Max, a WarnerMedia új streamingplatformja, ami az HBO GO-t hivatott lecserélni.

Fontos megjegyezni, hogy az HBO GO közvetlen előfizetői automatikusan több mint 30%-os kedvezményt kapnak, és ezentúl a csökkentett, havonta  1590 forintos árat fizetniük majd; ez az ajánlat március 31-ig minden új ügyfél számára is elérhető. A március 31. után regisztrálnak a normál díjas havi előfizetés havonta 2390 forintba kerül majd. De mit is lesz érdemes nézni az új platformon?

Hirdetés

Összesen öt "hubra" vagyis tartalomközpontra vannak felosztva az HBO Max tartalmai. Megkapjuk például a díjnyertes HBO Original műsorokat, olyanokat, mint a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése, Az aranykor vagy az Eufória, valamint olyan klasszikusokat, mint például az Utódlás, a Trónok harca vagy az Easttowni rejtélyek. A Max Original szekcióban lesz megtalálható a Tizenegyes állomás (Station Eleven), az Egyetemista lányok szexuális élete (The Sex Lives of College Girls), a Hacks - A pénz beszél, A lány a múltból (The Girl Before), a Szerelemre tervezve (Made for Love), az És egyszer csak… és A farkas gyermekei. 

DC hubba a  szuperhősfilmek és -sorozatok kerültek, olyanok, mint Harley Quinn animációs sorozat, a Superman és Lois, a Stargirl, a Doom Patrol, Az Igazság Ligája, az Aquaman, a Wonder Woman, a Joker, a Batman (1989), a Batman visszatér (1992), valamint animációs filmek, mint például a Batman: A sötét lovag visszatér 1-2. rész és a Batman: Hush. A Cartoon Network válogatás értelemszerűen a gyerekeket célozza, itt lesz megtalálható a Gumball csodálatos világa, a Scooby Doo és a Tini titánok, harcra fel. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végezetül a Warner Bros. hubjában lesz érdemes keresni az olyan filmeket, mint a Kimi, a Utóhatás (Fallout),  a Semmi hirtelen mozdulat (No Sudden Moves), A maffia szentjei (Many Saints of Newark), a Dűne vagy a Mátrix: Feltámadások, valamint olyan klasszikus mozikat, mint a Halálos fegyver 1-4., a Több mint testőr, a Mad Max: A harag útja és az Acéllövedék.

Több magyar produkciót is megtaláltok a platformon, ilyen például A Karantén Zóna című szkeccsfilm, Holtai Gábor filmje, a Második kör, valamint Aracsi Norbert Elfelejtett nemzedék című alkotása, és Kis Hajni filmje, a Külön falka. 

Az HBO Max elérhető okostévéken és streaming eszközökön, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon, mobiltelefonokon és táblagépeken, valamint a www.hbomax.com weboldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)