Hirdetés

Motoros Batman bukkant fel a The Flash forgatásán, van egy tippünk arra, ki lehet ő

|

Továbbra is teljes erővel pörög a The Flash film forgatása, a rajongók pedig töretlen lelkesedéssel készítik erről a videókat.

Hirdetés

Nem is olyan régen még arról számoltunk be, hogy a The Flash film új forgatási fotóin Michael Keaton Batmobilja és Supergirl is látható, most pedig egy újabb sunyiban lőtt videó érkezett a 2022-re tervezett DC-s mozi forgatásáról.

Ezúttal ismét Batmanről lesz szó, de nagyon úgy fest, hogy nem a Keaton-féle verzióról. Az alábbi rövidke felvételen látható Denevérember ugyanis egyáltalán nem úgy fest, mint a klasszikus Batman filmek címszereplője, illetve a motor sem Keaton Batmobiljának dizájnját követi - a korábbi képek alapján ugyebár ez a járgány sem fog kimaradni a The Flashből. 

Hirdetés

A skóciai Glasgow-ban készített videón minden bizonnyal Ben Affleck (vagy az ő kaszkadőre) látható ismételten Batmanként. Afflecket utoljára ugyebár Az Igazság Ligájában láthattuk Gotham City védelmezőjeként, nagy visszatérés lesz ez tehát a számára. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)