Hirdetés

Mozikban is látható lesz Taylor Swift Eras Tour koncertje

|

Óriási érdeklődés mellett turnézik épp Taylor Swift, és az élményből azok is kaphatnak egy szeletet, akik koncert helyett inkább moziba mennének.

Hirdetés

Bár még Karácsony Gergely főpolgármester is megtett minden tőle telhetőt, Taylor Swift belátható időn belül nem jön Magyarországra, az Eras Tour nem érinti Budapestet. Az énekesnő 2023 márciusában kezdte meg aktuális, hatodik turnéját az Egyesült Államokban, és egészen 2024. november 23-áig úton lesz a háromórás, 44 számból álló, gondosan felépített műsorával, amit összesen 146 alkalommal ad elő.

A rajongók persze úgy kapkodják el a jegyeket, hogy az értékesítő rendszerek roskadoznak, az eredetileg tervezettnél jóval több koncertet kellett meghirdetni, hogy ki lehessen szolgálni az óriási érdeklődést. Nem meglepő hát, hogy az Eras Tourt igyekeznek teljesen kimaxolni, más módokon is beengedni a fanokat az élménybe.

Hirdetés

Switft bejelentette, hogy Észak-Amerika mozijaiban október 13-ától vetítik majd a The Eras Tour koncertfilmet. A film bemutatja, mennyire elképesztő és nagyszabású a műsor, a kameráknak köszönhetően közelebb engedi a nézőket, mint amilyen közel élőben kerülhetnének. Nem olyan élmény lesz, mint ott lenni egy fellépésen, de nem is ez a lényege - biztos, hogy akár eljutottál egy koncertre, akár nem, ha igazi rajongó vagy, mámorban úszva nézed majd végig.

Azt nem tudni még, milyen hosszú lesz, de szinte biztos, hogy nem tartalmazza majd az egész, háromórás koncertet - inkább csak néhány dalt, meg némi kommentárt, betekintést a kulisszák mögé. 

Európai forgalmazásról egyelőre ugyancsak nem esett szó, de meglepődnénk, ha előbb-utóbb nem kerülne rá sor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)