Hirdetés

Mr. és Mrs. Smith sorozat készül korunk legfelkapottabb sztárjaival

|

Mindig van mit rebootolni, és pláne mindig lesznek olyan szupersztárok, akik vevők az ilyesmire.

Hirdetés

Sorozatos reboot készül a Mr. és Mrs. Smith-ből az Amazonnál, immár nyilván nem Brad Pitt-tel és Angelina Jolie-val, hanem két rendkívül felkapott névvel, Donald Gloverrel és Phoebe Waller-Bridge-dzsel. Nemcsak főszereplői, de alkotói is lesznek a szériának, ami eddigi pályafutásukat ismerve egyáltalán nem meglepő.

Glover tévés berkekben a Balfékekként is csúfolt Community, valamint a több tévés díjat is nyert Atlanta című sorozatokkal futott be, míg Childish Gambino művésznéven több Grammyt is nyert előadó-producerként ismerheti a nagyérdemű. Leghíresebb dala kétségkívül az elsősorban klipjével nagyot robbant This Is America.

Hirdetés

Waller-Bridge is egyfajta polihisztorként ismert, ő a saját maga által írt és főszerepelt egyszemélyes színpadi művéből adaptált, szintén Amazon-féle Fleabaggel vált világhírűvé, melynek második évadával minden tévés díjátadón tarolt 2019-2020-ban. Ő volt továbbá a Megszállottak viadala első évadának vezető írója, hangját kölcsönözte az L3-37 nevű droidnak a Solo: Egy Star Wars-történetben, illetőleg besegített a koronavírus miatt többször is elhalasztott Bond-film, a Nincs idő meghalni forgatókönyvébe.

A 2005-ös Mr. és Mrs. Smith akkor világszerte 487 millió dollár bevételt csinált. Ha nem is feltétlen jó fogadtatása miatt, de azzal mindenképp komoly hírnevet szerzett magának az egymást hajszoló bérgyilkos házaspárról szóló akció-komédia, hogy ezen a forgatáson szeretett egymásba Jolie, illetve az akkortájt Jennifer Anistontól elváló Pitt, hogy aztán többévnyi együttlét után 2014-ben összeházasodjanak, majd 2019-ben ők is elváljanak.

Glover Instagram-profilján így harangozta be az új főszereplőpáros az Amazon Prime Videón 2022-re várható sorozatot:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)