Hirdetés

MrBeast úgy kigyúrta magát, hogy még Schwarzenegger is felfigyelt rá

|

A YouTube csillaga kemény edzésbe kezdett, az eredmény pedig néhány hónap alatt már láthatóvá is vált.

Hirdetés

MrBeast az egyik legaktívabb és legnépszerűbb tartalomgyártó a YouTube-on. A sikereit kitartásának, okos vidógyártási stratégiájának és ügyes befektetéseinek köszönhette, de miközben tartalmainak nézettségi adatai az egekbe  törtek, az egészségére nem tudott úgy figyelni.

Mivel nem örült annak, amit a tükörben látott, változtatott az életvitelén: kemény edzésbe kezdett, aminek néhány hónap alatt meg is lett az eredménye. Attól még messze van, hogy izomhegyekről beszélhessünk, de az alapok már megvannak.

Hirdetés

A videós átalakulása annyira látványos volt, hogy még mindenki kedvenc akcióhőse, Arnold Schwarzenegger is felkapta rá a fejét. Egy tweetben reagált MrBeast fotóira, és meghívta magához a videóst egy kis közös edzésre. A rajongók azonnal bepörögtek és el is kezdték követelni, hogy a páros együtt gyúrjon, és rakjon össze egy videót az alkalomból.

Hogy erre valaha sor fog-e kerülni, az még kérdéses, de meglepődnénk, ha MrBeast nem élne a lehetőséggel. Ha valaki, akkor ő biztosan rámarkol a súlyokra a tartalom kedvéért.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)