Hirdetés

MrBeast üzlettársát perli a róla elnevezett ehetetlen hamburgerek miatt

|

A világ legnépszerűbb YouTube videósa összeállt a Virtual Dining Concepts nevű céggel, hogy megszülethessen a MrBeast Burgers. Nem lett túl jó vége.

Hirdetés

MrBeast az elmúlt években felhalmozott, felfoghatatlan méretű befolyását és vagyonát részben arra használta, hogy saját termékeket indítson útjára. Létezik már MrBeast kosárlabda, kapucnis pulcsi, de a nevét viselő csoki és keksz is. A 2020-as évben James Donaldson a gyorséttermek irányába kanyarodott, és összeállt a Virtual Dining Concepts nevű céggel, amely több étteremmel is együtt dolgozik, hogy az azok által készített és leszállított ételeket értékesítse.

Hirdetés

Donaldson beperelte a Virtual Diningot mondván, hogy a megállapodásuk kapcsán született MrBeast Burgerek vállalhatatlan minőségben érnek oda a vendégekhez. A burgerek csomagolásán nincs ott a branding, de ami ennél is rosszabb, sokszor ehetetlen állapotban vagy hiányos kapják meg azokat a vásárlók. A Virtual Dining Concepts a hanyag szolgáltatásával veszélybe sodorja az egész MrBeast nevet, így a YouTube alkotó ki akar szállni az üzletből és kártérítést követel.

A perhez számtalan példát, fogyasztói panaszt és beszámolót szolgáltattak az ügyvédek. A kereset éppen úton van a manhattani bíróságra, így a sztori még csak gyerekcipóben jár. Egyelőre Donaldson nem beszélt a perről, de a Virtual Dining Concepts is hallgat. Meglátjuk, mi lesz majd ebből.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)