Hirdetés

Ms. Marvel akár így is kinézhetett volna a sorozatban

|

Végül dobták ezt a két verziót, de azért érdemes rájuk nézni.

Hirdetés

Karla Ortiz concept artist munkakörben tevékenykedik, vagyis vázlatrajzokat készít különböző projektekhez, alkotásai alapján döntik el végül az illetékesek, hogy hogyan fessenek majd az adott karakterek egy filmben vagy sorozatban. Nemrég épp a Ms. Marvel széria kapcsán kapott feladatokat, most ezeket osztotta meg mindenkivel Twitteren.

Két olyan képet villantott, melyeken a főhősnő, Kamala Khan (Iman Vellani) szuperhősszerkója látható.

Hirdetés

Ha az MCU-n belül kéne párhuzamot találni, akkor az első megoldás inkább Doctor Strange, míg a második verzió Shang Chi ruhájára hajaz az anyaghasználat tekintetében, így igazából érthető, hogy végül az az ötlet nyert, amit a kész sorozatban is láthattunk.

Persze nyugodttan szálljatok vitába: nektek jobban tetszenek esetleg a fenti koncepciók mint a sorozatban bemutatott jelmez?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)