Hirdetés

Az új Mulan poszteren több érdekes dolog is kiszúrható

|

Az alkotáson jóval több részlet látható, mint a korábban publikált élőszereplős Mulan poszteren.

Hirdetés

A Disney számos klasszikus rajzfilm alapján készít élőszereplős mozikat, a Dumbó, az Oroszlánkirály és az Aladdin után pedig jövő tavasszal láthatjuk a Mulan filmet is. A hivatalos trailerét idén júliusban mutatta be a Disney egy promóciós poszter kíséretében, azóta viszont nem sok újdonságot láthattunk a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Nemrégiben viszont megjelent egy új, japán feliratos poszter, amelyen Yifei Liu alakította Mulan mögött egy (feltehetően Mushu helyére behozott) főnix is feltűnik, illetve a kardról a címszereplő harcos énjét bemutató karakter köszön vissza.

A felirat alapján Japánban jövő április 17-én debütál a film, az Egyesült Államokban pedig a tervek szerint kicsit korábban, március 27-én kerül a mozikba.

Nektek hogy tetszik eddig az élőszereplős Mulan koncepciója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)