Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy csúszik a The Falcon and the Winter Soldier premierje

|

Szinte biztosra vehetjük, hogy augusztusban még nem fog debütálni a Marvel új sorozata.

Hirdetés

A filmek mellett a Disney több saját gyártású sorozattal szeretné bővíteni a Marvel filmes univerzumát a jövőben, amelyek a tervek szerint még tovább bővítenék a már amúgy sem unalmas szuperhősös világot. Elsőként a The Falcon and the Winter Soldier debütált volna még idén nyáron, ám most úgy tűnik, hogy egyelőre nem kerül sor erre.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly beszámolója szerint hivatalossá vált, hogy nem érkezik meg augusztusban a sorozat, ugyanis egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva arról írnak, hogy a világban tomboló járvány miatt el lett halasztva a premier. Viszont ha minden jól megy, akkor hamarosan új dátumot tűzhet ki a Disney, de egyelőre még csak tippelni lehet, hogy mikor debütálhat a sorozat.

Egyébként nagy eséllyel valóban igaz lehet a hír, ugyanis a Disney már közzétette, hogy milyen alkotások érkeznek a Disney+ kínálatába augusztusban, és a The Falcon and the Winter Soldier sajnos nincs az újdonságok között.

Ti várjátok már a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)