Hirdetés

Star Trek sorozattal, valamint a Star Wars és a Jurassic Park sztárjaival erősít áprilisban a SkyShowtime

|

Sorozatpremierekre, új epizódokra és két filmre is számíthatnak az előfizetők.

Hirdetés

A márciusi kínálatra igencsak ráfeküdt a SkyShowtime, hiszen többek között elrajtolt a Halo 2. évada és a Ted sorozat, valamint felkerült az Oppenheimer, Woody Harrelson tavalyi filmje (Champions) és a káromkodós ebeket felvonultató Kivert kutyák is.

Az április nem ígérkezik ennyire változatosnak az előfizetők számára, de így is lesz mit nézni. A kiemelt tartalom egyértelműen a Star Trek: Discovery ötödik és egyben befejező évada lesz, amely április 5-én debütál. Aki lemaradt, vagy még el sem kezdte, az pótolhat addig: március 8-án felkerül a platformra az 1-3. szezon, március 22-től pedig a negyedik is nézhető lesz. 

Hirdetés

Érdemes lesz odafigyelni az Egy úr Moszkvában című sorozatra is Ewan McGregor főszereplésével, amelyben a színész Alexander Rosztov grófot alakítja, aki az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a rosszfiúk között tartják számon, és bár a kivégzéstől megmenekül, a Hotel Metropol egyik padlásszobájára száműzik, ki sem teheti a lábát. Rosztov új életében ráébred a barátság, a család és a szerelem igazi értékeire.

Ugyancsak izgalmasnak ígérkezik a Sam Neill és Annette Bening nevével fémjelzett Apples Never Fall, amely Liane Moriarty azonos című bestsellerén alapul és a látszólag tökéletes Delany család történetét ismerhetjük meg benne, amelynek sötét titkaira lassan fény derül, amikor egy sebesült fiatal nő bekopogtat hozzájuk és az anya eltűnik. Említésre méltó még a nyolcepizódos Szexi dög is, amelyben kisvárosi tolvajok a '90-es évekbeli Kelet-Londonban élvezik az élet szépségeit, de filmek tekintetében csak a Bazi nagy görög lagzi 3-mal tud szolgálni a platform áprilisban. Íme a lista: 

Sorozatok:

  • Április 5. Boat Story 1. évad (1-2. rész április 5-től, majd hetente új rész)
  • Április 5. Star Trek: Discovery 5. évad (hetente új rész)
  • Április 18. Egy úr Moszkvában 1. évad (1-3. rész április 18-tól, majd hetente új rész)
  • Április 23. Apples Never Fall 1. évad (1-3. rész április 23-tól, majd hetente új rész)
  • Április 25. Szexi dög 1. évad (az 1-4. rész már nézhető, az 5-8. epizód április 25-én jön)
  • Ted 1. évad (hetente új rész)
  • Mary & George 1. évad (hetente új rész)

Filmek: 

  • Április 8. Bazi nagy görög lagzi 3. 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)