Hirdetés

Nálunk már megnézheted A Hangya és a Darázs: Kvantumánia szinkronos előzetesét

|

Három hónappal a bemutató előtt itt a magyar nyelven megszólaló trailer a jól ismert hősökkel és persze Kanggel.

Hirdetés

Feliratos változatban már láthattátok, most pedig YouTube-csatornánkon megnézhetitek a soron következő MCU-film, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia magyar szinkronos előzetesét is. Ebben visszatér Scott Lang és lánya, Cassie, valamint Hope van Dyne és a szülei, Hank Pym és Janet van Dyne, akik immár családi szuperhőscsapatként merülnek alá a kvantumvilágba, persze véletlenül.

Külön csodálatos, hogy a kedvcsináló A galaxis őrzői-filmek zenei stílusát hozza: Elton John Yellow Brick Road című dala konkrétan telitalálat. Na de nem is szaporítjuk tovább a szót, hiszen már úgyis a play gombra tenyerelve hallgatjátok, milyen is lett a magyar hang.

Hirdetés

Íme a szinkronos előzetes: 

A főgonosz a Loki-sorozatból már ismert Kang lesz, akit itt is Jonathan Majors alakít, igaz, a trailer alapján egy egész más arcát mutatja meg. Felbukkan Bill Murray is, aki elvileg MODOK-ot alakítja. 

A Hangya és Darázs: Kvantumániát február 16-án mutatják be a mozik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)