Hirdetés

Napi büntetés: a Barbenheimer trailernél szörnyűbb MI-videót még nem láttál

|

Mesterséges intelligencia segítésévéle hozták össze a Barbie és az Oppenheimer törvénytelen gyermekének előzetesét.

Hirdetés

A Barbie és az Oppenheimer helyzete a legfurább dolog, amit mostanában megéltünk a mozitermek látogatóiként. A két film premierje egy napra esik, ami rengeteg mémet szült. A Mattel rózsaszín göncökbe öltöztetett babaája és az atombomba megalkotásának története nem is lehetnének eltérőbbek, de az internet megőrül a Barbenheimer témáért.

Ami rengeteg mashup posztert és rajzot ihletett már, és tömegek sakkoznak azon, hogy melyik lehet az optimális emocionális élmény: Barbie előbb és aztán Oppenheimer vagy Oppenheimer és aztán Barbie. Egy egész generációt meghatározó kérdéskör ez.

Hirdetés

A Barbenheimer mémek közepébe megérkezett Curious Refuge YouTube videója is. Az alkotó ugyanis összerakott egy MI generálta trailert, ami ténylegesen egy sztoriba keveri össze a Barbie és az Oppenheimer cselekményeit.

A kellemetlenül fura Barbenheimer MI-videótól eltekintve egyébként a két film találkozása meglepően érdekes. Az Oppenheimer egy Christopher Nolan rendezte, komor, történelmi dráma lesz tragédiákkal tűzdelve és feszültséggel fűszerezve. Ez előtt (vagy ez után, ezt döntsétek el ti) megnézni egy cukormázas, szatirikus vígjátékot talán a lehető legjobb döntés, amit meghozhatunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)