Hirdetés

Napi büntetés: A Gyűrűk Ura melyik karaktereit játszhatnák el a Szomszédok szereplői?

|

Mordor Gazdagrétre költözött, mi pedig eléggé néznénk az újragondolt trilógiát.

Hirdetés

A komolyabb filmes franchise-ok - de nyugodtan ide vehetjük a videojátékokat is - rajongóinak kedves hobbija, hogy időről időre összeállítják az adott címek alternatív szereplőgárdáit. Jó kis játék ez, hiszen mindig érdekes elgondolkodni rajta, hogy mi lenne, ha például Han Solót az Csillagok háborúja szereplőválogatására ellátogató, majd végül visszalépő Kurt Russell játszotta volna, vagy, ha teszem azt a The Last of Us főszerepét Pedro Pascal helyett mondjuk Hugh Jackmanre osztották volna.

A fan casting műfaja tehát népszerű időtöltés az internetezők között, így például a Gyűrűk ura szereplőgárdáját is sokan elképzelték már alternatív nevekkel.

Hirdetés

Persze ebben akad némi trollkodás is, de érdemes megnézni például az alábbi javaslatot, amelyben Timothée Chalamet kapná Frodo szerepét, de valószínűleg Liam Neeson is nagyot menne agresszív Gandalfként.

A Tumblr-nek legyen hála, hogy ez a jelenség már a magyar nyelvű internetet is elérte, ugyanis így elkészülhetett Dúvad fantasztikus megoldása, aki a Szomszédok szereplőivel képzelte el a nagy trilógiát.

(Forrás: duvad.tumblr.com)
(Forrás: duvad.tumblr.com)

Nehéz lenne belekötni, egyedül talán Vágási Ferit cserélnénk ki Legolas szerepében, hiszen a szőke elfet ki más kelthetné életre, mint a Julcsi motoros rendőr barátját alakító Pintér Tibor?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)