Hirdetés

Napi büntetés: a Kokainmedve csak a kezdet volt, jön a methes aligátor

|

Már posztert is tudunk mutatni a villámgyorsan leforgatott film kapcsán.

Hirdetés

Megszokhattuk, hogy ha egy mozifilm esetében minimális esély is látszik a sikerre, akkor egyből előlép az árnyékok közül a The Asylum, és elkészítik saját, Zs-kategóriás utánzatukat. Ilyen volt például a Suicide Squad mintájára készült Sinister Squad, A majmok bolygója: Háború (War for the Planet of the Apes) miatt leforgatott Planet of the Sharks, a Transmorphers - Az alakváltók (nem kell magyarázni), vagy épp a legújabb "csodák" közül a Thor: Szerelem és mennydörgés hullámait meglovagoló Thor: God of Thunder, és az Avatar: A víz útja farvizén evező Battle for Pandora.

Most pedig épp Elizabeth Banks a napokban bemutatott, Kokainmedve című moziján van a sor. A The Asylum nem sokáig húzta az időt az ötleteléssel: jön az Attack Of The Meth Gator!

Hirdetés

Tényleg nem teketóriáztak, tegnap már be is jelentették, hogy lezavarták az egész forgatást, sőt már plakátot is tudnak mutatni - ez alább megcsodálható. Nyilván ismerve a stúdió munkásságát, a CGI sem fog tetemes időt (energiát, pénzt) elvinni, szóval viszonylag hamar számíthatnak magára a megjelenésre is a "rajongók".

Egyelőre nyilván nem tudni, hogy milyen lesz a metamfetaminon hizlalt aligátor története, de tippjeink azért vannak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Kokainmedve kapcsán egyébként nemrég készítettünk videókritikát, ha esetleg még nem láttátok volna, akkor alább tudjátok pótolni: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)