Hirdetés

Napi büntetés: a Marvel és a McDonald's Loki-szószt fejlesztettek ki

|

Így ünneplik meg, hogy a sorozat 2. évada megérkezik októberben a Disney+-ra.

Hirdetés

Májusban még csak azt jelentette be a Marvel Studios, hogy napra pontosan mikor számíthatunk a Loki sorozat 2. évadának elrajtolására (az Echo sorozatról is akkor árulták el, hogy november 29-re várható), pár napja viszont megérkezett a legelső kedvcsináló is, amely ízelítőt ad belőle, hogy Tom Hiddleston Lokija és Owen Wilson Mobius M. Mobiusa milyen kalandokba bonyolódnak újfent. 

A nálunk magyar felirattal megtekinthető előzetes azt is egyértelművé tette, hogy hőseink ellenfele ismételten a Jonathan Majors által alakított Kang egyik variánsa lesz, noha a színész jövője meglehetősen bizonytalan, miután több aggasztó vád is érte a közelmúltban

Hirdetés

A csalódást keltő Titkos invázió után nagy szüksége van a Marvelnek egy sikerre is, a Loki folytatásában pedig minden potenciál megvan, hiszen az első szezon is nagyot szólt, a karaktert és az őt alakító Tom Hiddlestont pedig változatlanul imádják a nézők. Természetesen a Marvel Studios is tisztában van ezzel, és már be is indult a marketinggépezet: a stúdió és a McDonald's együttműködésének köszönhetően a Loki 2. évada kapcsán egy különleges szósz érkezik a gyorséttermekbe. A vállalat augusztus 7-én kezdte el felvezetni az újdonságát egy rövid videóval, amelybe különböző filmekből vágtak be McDonald's-os jeleneteket, és egy pillanatra felbukkant egy olyan is, amiben Hiddleston áll a pult egyik oldalán, Sophia Di Martino Sylvie-je pedig a másikon. 

A felbukkanó dátum pedig azt hirdeti, hogy mikor számíthatunk több részletre is, azonban valaki Twitteren/X-en már lelőtte a meglepetést, és megmutatta, hogy milyen lesz a Loki által ihletett szósz, és a rajta látható felirat szerint ez a termék a sorozatban is látható lesz: 

A ComicBook.com beszámolója szerint több TikTok-videó is foglalkozik az átdizájnolt Sweet N' Sour (édes-savanyú) szósz bemutatásával, de az még nem derült ki, hogy csupán a külseje változott-e meg a terméknek, vagy az ízét is megbolondították-e valamivel. Augusztus 14-én kiderül. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)