Hirdetés

Napi büntetés: a Marvel közzétette Zemo táncának egyórás verzióját

|

Legyen tánc! - követelték a Marvel-rajongók, és meg is kapták Zemo báró maratoni buliját.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy Zemo táncjelenetéből A Sólyom és a Tél Katonájában egy hosszabb verzió is létezik, a rajongók pedig követelik ennek közzétételét, így született meg a #ReleaseTheZemoCut hashtag is. 

A Marvel most is szeretne a rajongók kedvében járni a jelek szerint, ugyanis a hivatalos Marvel Entertainment YouTube-csatornára felkerült az alábbi videó.

Hirdetés

Igen, ez pontosan az, aminek látszik: egyórásra duzzasztották az azonnal mémstátuszba került szürreális táncjelenetet. Daniel Brühl egyébként így nyilatkozott az ominózus jelentről:

"Imádtam Anthony és Sebastian reakcióját, de így is 100%-ig biztos voltam abban, hogy ki fogják vágni. Nagyon meglepett, és őrülök is neki, hogy végül megtartották. Jó hosszú tánc volt, tartott volna tovább is, de végül csak egy rövidke pillanatot vágtak be belőle."

Felesleges tovább szaporítani a szavakat, itt van Brühl, azaz Zemo báró, aki kerek egy órán át ropja a madripoori táncparketten. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)