Hirdetés

Napi büntetés: A Minden6ó legjobb jelenete metál feldolgozásban

|

Nem bírjuk abbahagyni, újra és újra meg kell néznünk ezt a videót. Semmi értelme, mégis csodálatos.

Hirdetés

Jim Carrey munkássága nekem olyan "szeretlek-gyűlöllek" kapcsolat, de A Minden6ó című filmje több szempontból is emlékezetes. Egyrészt tetszett a mondanivaló, volt benne úgynevezett poén is bőven, de főleg nem is miatta maradt emlékezetes ez a mozi. Emlékszem, Steve Carell nagyjelenetét (amikor a már istenné avanzsált Carrey beégeti a híradóban) kb. 30-szor tekertem vissza, mert magzatpózban fetrengtem a röhögéstől. Ha nem ismeritek, nézzétek meg a filmet, vagy itt van az eredeti jelenet.

Na erre sikerült még rátenni egy lapáttal. Nem tudom, hogy jön az ilyen ötlet, de hogy valaki tökéletes (kicsit olyan progresszív speedcore) metál feldolgozást csináljon egy filmjelenetre, azt csak imádni tudom. Bármilyen System Of A Down sláger Halász Judit ehhez képest.

Komolyan köszönöm. Még maradok itt megnézni párszor ezt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)