Hirdetés

Napi büntetés: a sufnituningos magyar DeLoreant te is elfogadnád

|

Budapesten is létezik egy Doki és Marty, a kocsijukat legalábbis megtalálták.

Hirdetés

Aki látta a Vissza a jövőbe-trilógiát vagy annak bármelyik részét, az biztosan vágyott már rá, hogy legalább egyszer bepattanhasson a DeLorean kormánya mögé, még azt se lett volna baj, ha nem tud vele utazni az időben. Ezen vágyukat a legtöbben csak a LEGO-változattal vagy majd az új, elektromos modellekkel élhetik ki, azonban az élelmesebbek nem álmodoznak, cselekednek. 

A Leet szúrta ki, hogy a Kókány sufni tuning nevű Facebook-csoportban és a Squatting Slavs In Tracksuits oldalon is felbukkant egy házi megoldásokkal összehozott DeLorean-csoda, amelynek alapját egy meglepő autómárka szolgáltatja. 

Hirdetés

Pár hónapja Budapesten, a hetedik kerületi Kertész utcában csodálhattak meg a járókelők egy átalakított Citroen BX-et, amelyből sufnituninggal igyekeztek valami olyasmit varázsolni, amibe még Dr. Emmett Brown is örömmel bepattanna. A készítő gazdag fantáziáját tükrözi, hogy szigetelőszalagot, mosógépcsövet és hasonló eszközöket felhasználva született meg a szegény ember DeLoreanje, amely látszólag fluxuskondenzátorral nem rendelkezik, így valószínűleg nem kell attól aggódniuk a rajongóknak, hogy felgyorsul 88 mérföld/órára és eltűnik. 

A verda francia rendszámmal rendelkezett, így kicsi rá az esély, hogy viszont láthatjuk a hazai utakon, de ha a kocsi nem is, a remény velünk marad. Nektek hogy tetszik a hamis DeLorean?

Fotók: Steve Kiss

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)