Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne Baby Yoda a Disney hercegnők bőrébe bújva

|

Egy művész elképzelte, hogy milyen lett volna, ha a The Mandalorian sztárjával készült volna el az összes Disney rajzfilm. A szürreális enyhe kifejezés rá.

Hirdetés

Bár a cukiság legújabb éllovasa meglehetősen drága mulatság volt, a Disney-nek minden egyes dollárt megért a megalkotása, hiszen azóta nem létezik olyan része az életnek, ahová nem lopózott volna be a The Mandalorian főszereplője. Ott van a koktéljainkban, George Lucas karjaiban, a Star Wars: Battlefront II-ben és megfertőzött más figurákat is, így születhetett meg a bébi Sonic és Jabba is. 

Hirdetés

Aki azt hitte, hogy már nem lehet tovább fokozni a zöld csöppséget övező őrületet, az valószínűleg nem ért rá a világhálót böngészni, mert a Baby Yodás plüssét babusgatta. A BuzzFeed szerkesztője és egyben művésze, Crystal Ro úgy gondolta újra a karaktert, hogy azt feltétlenül ki kell beszélnünk a pszichológusunkkal. Elképzelte, milyen lenne a Disney hercegnőinek bőrébe bújva, ezáltal az alábbi galériában megtekinthetitek az űrlényesített Hamupipőkét, Arielt, Jázmint és Belle-t is. Nézzétek meg, de semmiképpen sem elalvás előtt: 

Az a kép különösen zavarba ejtő, ahol Baby Yoda A hercegnő és a béka Tianájának öltözve tekint már-már vágyakozón a brekire, hiszen a The Mandalorian sorozatban mindannyian tisztán láthattuk, hogy hol kötnek ki az ehhez hasonló lények. Az egy egészen másfajta happy end lenne. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)