Hirdetés

Napi büntetés: „beszóltak” The Rock hasfalára, ami egyesek szerint nem elég kockás

|

Sokan a két kezüket összetennék, ha akár negyedannyira ki lennének pattintva, mint Dwayne Johnson, mégis akadtak kritikusai The Rock izomzatának.

Hirdetés

Azt hittük, annál már nem jöhet velünk szembe furább megállapítás a világszőttesen, minthogy 2020 júniusában aputesttel "vádolták" Zac Efront, most viszont Dwayne "The Rock" Johnson izomzatába, egészen pontosan hasizmaiba kötöttek bele.

Johnson és Emily Blunt a Dzsungeltúra film promóciós kampányának keretei között vettek részt egy rendhagyó Wired interjún, mely során a hozzájuk köthető legnépszerűbb internetes keresésekben feltett kérdésekre válaszoltak.

Hirdetés

Az egyik ilyen kérdés a következőképpen szólt: "What's wrong with The Rock's abs?", azaz mi a gond a színész hasfalával, illetve gyakorlatilag miért olyan "fura". Johnson és Blunt azonnal nevetni kezdtek, első reakciójuk mindkettőjüknek az volt, hogy ez egy "teljesen elb*sz*tt" kérdés. 

Dwayne Johnson mindenesetre részletes válasszal szolgált: szerinte az Instagram-modellek miatt mindenki azt hiszi, hogy csak a hibátlanul kockás hasizom lehet a mérce. Johnson hasizmai viszont nem azért nem lehetnek soha ilyenek, mert esetleg nem gyúrna eleget (ez valószínűleg mindenki számára egyértelmű, ha rápillant The Rock fizikumára), hanem azért, mert egy pankrátormeccsen elrepedt a hasfala, végigszakadtak a hasi izmai. Sérvműtéteken is átesett, ezért sosem lehet már olyan kockás hasa, mint egy teljesen sértetlen izomzattal rendelkező férfinak. 

A Wired teljes videóját itt tudjátok megnézni, ha kifejezetten csak a fenti kérdés és az arra adott válasz érdekel benneteket, akkor azonnal érdemes a 8. perc környékére tekerni.

Ez a kép pedig segíthet eldönteni, hogy tényleg van-e bármiféle gond a WWE-pankrátorból lett színész hasizmaival. Mi közben visszafogott szipogás mellett leporoljuk a megalázóan hosszú ideje csak a tárcánkban porosodó kondibérletünket. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)