Hirdetés

Napi büntetés: az Interstellar valójában a Mézga családtól nyúlt

|

Egy zseniális arc megcsinálta Christopher Nolan sikerfilmjének előzetesét Mézga Aladár kalandjaival helyettesítve. Kötelező!

Hirdetés

A tavalyi év egyik legnagyobb filmsekere volt Christopher Nolan sci-fi alkotása, a Csillagok között, mely izgalmas történetével és a zseniális látványvilágával lenyűgözte a mozilátogatókat. Viszont mint sok minden másról, erről is kiderült, hogy a magyarok már régen kitalálták.

A Mézga Aladár különös kalandjai a második sorozat volt a Mézga család főszereplésével, melyben Aladár az általa épített felfújható(!) Gulliverkli 5 segítségével utazta be a világűrt különös, veszélyes és teljesen értelmetlen világok után kutatva. Lorincz, a YouTube egyik felhasználója ebből vágott ki néhány jelenetet, hogy reprodukálja a Csillagok között előzetesét, a kettő pedig tökéletesen passzol egymáshoz:

Ha pedig valaki nem hiszi el, hogy Chris Nolan gyakorlatilag minden egyes jelenetet lenyúlt a magyar sorozatból, itt van egy videó, ahol egymás mellett nézhetjük meg a kettőt:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)