Hirdetés

Napi büntetés: ezeket a képeket látva szeretnénk bollywoodi Star Wars történetet, de kiderült, hogy van ilyen

|

Csodálatosan kínos képeket szült az AI egy indiai Star Wars produkcióról, de a valóság ennél is többet kínál nekünk.

Hirdetés

A mesterséges intelligenciára építő képalkotó eszközök sokszor hoznak össze nagyon fura dolgokat, de néha kapunk tőlük olyan mesterműveket (a szó torz értelmében), melyeken nem tudunk nem nevetni.

A Star Wars of Bombay album ezek közé tartozik: köszönhetően a Darth Vader Fans FB csoportnak (és Kapás Zsolt promptjainak), mindnyájan fürdőzhettünk egyet az indiai Star Wars koncepciójának fényében. Tekintettel egyébként a korhű színkezelésnek és "fotó minőségnek" a képek egész hihetővé teszik a képzeletbeli film létezését.

Darth Vader csodálatos, fekete páncélzatát kifejezett szépséggel egészítik ki a hatalmas aranyékszerek és a piros turbánok, de mindegyik kép megér egy percet, zseniálisan borzasztóak. És itt még nincs vége!

Hirdetés

Nézzétek meg előbb a képeket, aztán jöhet az újabb sokk...

A koncepción felbuzdulva rákerestünk, hogy vajon Bollywood foglalkozott-e már a témával, és hát természetesen igen. Persze alapvetően torzított utánérzésről van szó, nem egyenes adaptációról, de az indiai filmgyártásban ez bevett szokás, mint a kínai piacon a Nikee vagy Adios cipő. Létezik egy indiai szuperhősös űropera, az Aryamaan - The Warrior of the Universe című eposz, a 89 epizódból álló sorozat egy fiatal herceget, Aryamaant követi, akiről egyesek azt hiszik, hogy népének megmentője. Így hát egy Tobo nevű 3PO-imitátor robotra bízzák, hogy egy másik bolygóra utazva kutassa fel az ősi harcos-mestert, aki kiképezheti hősünket, hogy az szembeszállhasson a gonosz császárral és visszaszerezze birodalmát. Ja, és persze FÉNYKARDOKKAL harcolnak, nézzétek meg a széria első részét:

Minden láttunk ma, amit érdemes volt, kérem kapcsolja ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)