Hirdetés

Napi büntetés: hangyaméretű előzetest is kapott A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

|

Mi ez, trailer hangyáknak? Nos... pontosan.

Hirdetés

Tegnap a Marvel Studios bedobta a semmiből A Hangya és a Darázs: Kvantumánia első előzetesét, ma hajnalban pedig egy második videóval is megörvendeztette a nagyérdeműt. Ezúttal azonban nem az emberi nézőknek, hanem konkrétan a hangyáknak kedveztek a stúdió kreatív elméi. Készült ugyanis egy "hangyaméretű" trailer is a filmhez.

Nem viccelünk, tényleg arról van szó, aminek mindez hangzik: egy miniatűr, egészen apró méretre összezsugorított előzetes is felkerült a Marvel videómegosztó felületeire, így a hivatalos YouTube-csatornára is.

Hirdetés

A nem mindennapi kedvcsináló így néz ki a gyakorlatban, ember (vagy hangya) legyen a talpán az, aki ebből lát a világon bármit is:

Érdemes egyébként szemezgetni a trailer alatt kommentek között is, akad ott pár igazi gyöngyszem (kattintás után a kép megnő): 

Ha az eredeti előzetesre vagytok kíváncsiak, akkor nálunk azt is megnézhetitek, természetesen magyar felirattal ellátva (kapcsoljátok be, ha automatikusan nem indulna el esetleg):

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia egészen pontosan 2023. február 16-án fog megérkezni a magyar mozikba. Ti beültök majd rá?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)