Hirdetés

Napi büntetés: hogyan lesz egy Wednesday tetoválásból Samuel L. Jackson arca?

|

Dunát lehetne rekeszteni az elbaltázott tetkókról készült képekkel, de ez valódi koronagyémánt az érthetetlen anomáliák királyságában.

Hirdetés

A Wednesday rajongók leginkább most annak örülnek, hogy végre hivatalosan is bejelentette a Netflix: jön a sorozat második évadja. Mind nagyon szerettük az első szezont, a számok igen meggyőzőek voltak, szóval nehezen értjük, miért csak most sikerült végre berendelni a folytatást, de talán a kínzó várakozás kevésbé kellemetlen élmény, mint amikor szeretnéd kimutatni féktelen rajongásodat a karakter iránt, de az egyszeri tetoválószalon lelkes, de annál nyomorultabb dolgozója mindent elront a bőrödön.

Sőt, úgy rontja el, hogy valami egészen más portré születik a jellegzetes Jenna Ortega nézés helyett, mintha egy mini, eldeformált Samuel L. Jackson nyomna éppen Wednesday cosplayt (update: egyik kedves olvasónk rámutatott, hogy ez sokkal inkább Mamberroi, és kénytelenek vagyunk teljesen igazat adni neki, remélhetőleg akkor tudatos volt a koncepció, mert viccnek durva lenne). Lássuk be, ehhez már olyan tehetség kell, ami kevesünknek adatik meg a random skillfák világában. Nem csoda, hogy a képet viharos gyorsasággal kapta fel az internet, bár ettől még nagyon nem lennénk azok, akiknek ez a műremek virít a hátán.

Hirdetés

Kár is szaporítani a szót, íme a varázslatosan borzalmas tetoválás, amiért feltehetően nem fizettek végül: 

Láttunk már pár igazán művészien elrontott tetkót, de ez azért megérdemelte a tapsot külön. Vigyázzatok a bőrötökre!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)