Hirdetés

Napi büntetés: így néznének ki a Simpson család szereplői a való életben

|

Néhol humoros, egészen lenyűgöző eredmények születtek.

Hirdetés

Egyre elborultabb dolgokra képes a mesterséges intelligencia, így annyira nem meglepő, hogy gyakran már olyan fotorealiszitkus képek jönnek szembe velünk, amikről néha kifejezetten nehéz megmondani, hogy az MI-vel készültek.

Mindemellett persze egészen izgalmas és kreatív dolgok is kisülhetnek a kísérletezésből. Nemrégiben például már mi is kacérkodtunk a DALL-E képgenerátorral: volt hogy arra kértük, ábrázolja festményként a kedvenc játékainkat, és már egy új, Egyiptomban játszódó God of War gondolatával is eljátszadoztunk a technológia segítségével.

Hirdetés

Kicsit más vizekre evezve, nem csak a játékos, de a filmes és sorozatos vonalon is kifejezetten kreatív dolgok születhetnek az MI segítségével, pláne akkor, ha ez hozzá értő kezekkel párosul. Nagyjából ezen összetevőkkel és a Midjourney segítségével együttesen alkották most újra a Simpson család szereplőit, egy aprócska csavarral. A karaktereket fotorealisztikusként, a való életben ábrázolták a képgenerátor segítségével, az eredmények pedig magukért beszélnek.

A lenti galériában ti is lecsekkolhatjátok a végeredményt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)