Hirdetés

Napi büntetés: így vadász le pár cica egy zombihordát

|

Elég zombis filmet láttunk már ahhoz, hogy tudjuk, hogyan lehet hatástalanítani egy feldühödött hordát, de arra még nem sokan gondoltak, hogy cicákat vessenek be erre a célra.

Hirdetés

Néhányan talán még emlékeznek a világ legjobb Assassin's Creed Unity trailerére, amelyben négy kismacska csuklyával a fején számolt le a kertben ólálkodó templomosokkal. Nos, a cicák azóta megnőttek, de a gazdáik továbbra is imdáják a videózást, úgyhogy össze is hoztak egy új epizódot.

Ezúttal egyik társuk ragad a tetőn és bekeríti a rothaó húsú, csorgó nyálú banda, szőrös kis hőseink azonban nem esnek pánikba, azonnal kieszlnek egy tervet a megmentésére. Na jó, valószínűleg még ha ilyen okosak lennének is a macskák a valóságban, akkor sem gépfegyverrel oldanák meg ezt a feladatot, de hát azért így mégiscsak mókásabb.

Reméljük a csapat jó ideig tolja még az ilyen kisfilmeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)