Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne, ha minden film a Linkin Park What I’ve Done-jával érne véget

|

Biztos egy idő után megunnánk, de addig is tökéletes választásnak tűnik, lássuk be!

Hirdetés

Persze, világos, nem lehet minden filmnek ugyan az a zene a végén. Gondoljatok csak bele, hogy hangzana ha például A Mancs őrjárat végén rockzene csendülne fel? Mégis tökéletesen illik a Linkin Park egyik slágere, a What I've Done a legtöbb film lezárásához, kontextusa miatt is izgalmasabbá teszi egyes filmek utolsó pillanatait. 

De honnan is lehet ismerős ez a megoldás? A What I've Done volt az első élőszereplős Transformers-film lezárózenéje, ami a mai napig sok ember fejében ott kísért, most pedig egy masszív trendet is elindított. A TikTokon, a Twitteren és az Instagramon is nagyot megy most, hogy a Linkin Park zenéjét mindenféle film utolsó jelenetéhez igazítják, szabadon megítélhető, hogy ettől jobb lesz-e a végeredmény. Ha nem tudnátok elképzelni, hogyan dobja fel a Linkin Park egy film utolsó pillanatait, akkor természetesen van segítség.

Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború

Nem vénnek való vidék

Kaliforniai álom

Star Wars - Egy új remény

Ennyiből nagyjából kiderült, mi a lényeg. Az egész felhajtást, mint azt fentebb is írtuk, Michael Bay 2007-es Transformers filmje ihlette, amivel kapcsolatban a rendező korábban elmondta, a Linkin Park tagjai nagy rajongói voltak a sorozatnak már azelőtt is, hogy kapcsolatba kerültek a produkcióval. Ti milyen film vagy sorozat záró akkordjaként tudjátok elképzelni ezt a számot?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)