Hirdetés

Napi büntetés: Jon Snow bocsánatot kért a Trónok harca vállalhatatlan utolsó évada miatt

|

Amikor egy bent felejtett kávéspohár a legkisebb probléma, akkor tudod, hogy baj van.

Hirdetés

A Trónok harca utolsó évada hideget és meleget is bőségesen kapott, már a 8. szezon újraforgatását követelő petíciót is több, mint másfél millióan írták alá. Ettől persze ez még nem fog bekövetkezni, de legalább elmondhatják magukról a felháborodott rajongók, hogy "ők mindent megtettek".

Hirdetés

Most újra összegyűlt a csapat, hogy Jon Snow vezetésével elmondják a véleményüket a fináléról. Kit Harington felháborodottan ismeri el, hogy ebben a videóban több szövege van, mint az egész évadban, és nagyon sajnálja, hogy semmit nem tanultak a Lost befejezéséből.

A videó természetesen full kamu, néhány rajongó rakta össze a deepfake segítségével. Egyszerre csodálatos és aggasztó, hogy ha néhány amatőr képes erre, akkor milyen megtévesztő videók jönnek majd ki azzal a céllal, hogy tönkre tegyenek valakit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)